top of page

EVEN VOORSTELLEN

IMG_9884[3762]_edited.jpg

T. +31 6 387 263 09

TUNETTA KLAP
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

TUNETTA IN ÉÉN ZIN:

Enthousiast, spontaan en iemand die houd van mensen om zich heen.

 

WAT IS JE FUNCTIE BIJ UBUNTU EXPERIENCE? 

Ik mag momenteel de multifunctionele rol vervullen van Experience Manager & Owner. Dit betekend dat ik mijn ziel en zaligheid in het bedrijf stop om het daarnaartoe te brengen waar ik denk dat het zou moeten zijn. Ik zorg ervoor dat de wensen & ideeën worden omgezet tot een onvergetelijke beleving. Vaak is dit niet een event an sich, maar een heel communicatietraject waarin we samen doelstellingen bepalen. Het evenement is hier het middel.

WAAROM BEN JE UBUNTU EXPERIENCE GESTART?

''De verbinding die je maakt op evenementen met heel veel verschillende mensen, is er een die we in dit decenium moeten omarmen. Ik geloof in de Ubuntu filosofie welke omschrijft dat de reden van bestaan & succes voortkomt uit anderen. Bij de organisatie van evenementen werken eigenlijk heel veel partijen (catering, AV, signing etc.) aan één en hetzelfde doel, en dat is die onvergetelijke dag creëren voor een groep mensen.''

UBUNTU EXPERIENCE, DE ACHTERLIGGENDE FILOSOFIE

In je eentje ben je nergens, of beter: je bent mens, dankzij anderen. Dat is de essentie van de Afrikaanse filosofie ubuntu. Deze levensleer vindt zijn oorsprong in Zuidelijk Afrika. Mensen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, iets dat we hier in het Westen nog weleens vergeten.

Ubuntu is kort voor ‘Umuntu Ngumntu Ngbantu’, wat betekent: een mens is een mens, omdat er anderen zijn. Of het wordt ook wel vertaald als: ‘ik ben, omdat wij zijn’. De ubuntu-wijsheid leert ons dat een mens niet in eerste instantie een individu is, maar altijd onderdeel van een gemeenschap.

We kunnen ons leven gewoonweg niet leiden zonder anderen, vertelde Dr. Miles Neale ons al eerder: “Bedenk maar eens: je shirt, de koffie die je drinkt, de straten die schoon zijn, de metro waar je instapt, de fiets waarop je zit… Alles is mogelijk gemaakt door de samenleving. Door ándere mensen.”

Mandela.jpg
bottom of page