top of page

THIS IS HOW WE WORK

01

KENNISMAKING & ANALYSE

Leuk je te ontmoeten! We vernemen graag al je wensen door middel van een kennismaking & uitgebreide sessie om de huidige situatie, visie en doelstellingen in beeld te brengen, zodat we een vliegende start kunnen maken.

02

presentatie & offerte

Aan de hand van de analyse stellen we een eerste presentatie op, op basis van onze bevindingen en een compleet voorstel met 1 of meerdere scenario’s hoe we de experience vorm zouden kunnen geven incl. tijdlijn. 

03

PUNTJES OP DE I

Samen met jou maken we de offerte en het programma helemaal passend. Zodra wij de bevestiging en een GO krijgen, starten we met de voorbereidingen. We zetten de puntjes op de i en bevestigen alle opties bij onze partners.

04

DRAAIBOEK

Het draaiboek is de heilige bijbel. Hierin staat het gedetailleerde programma en zie je wat je kunt verwachten vóór, tijdens en na het event. In het draaiboek vermelden we ook alle contactpersonen en telefoonnummers. Wij zijn klaar voor de actie! 

05

PRODUCTIEDAG

Jullie genieten, en wij doen de rest. Onze eventmanager zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Jullie worden volledig ontzorgt en beleven samen met de gasten een unieke experience waarbij jullie herinneringen maken.

06

METEN IS WETEN

Voor je het weet is het alweer voorbij. Gelukkig hebben we de foto's nog. Wij nemen contact met je op voor een evaluatie waarin we graag alle feedback horen. En wees kritisch, daar worden we alleen maar beter van!

bottom of page